Kuva: Tuure Tuononen
Kuva: Tuure Tuononen

Webinaarit

Tutustu webinaaritarjontaan ja ilmoittaudu mukaan! Tilaisuudet ovat maksuttomia ja avoimia kaikille aiheesta kiinnostuneille. Lähetäthän ilmoittautumiset ja aiempien webinaarien materiaalipyynnöt sivun alalaidan lomakkeella.

Lisätietoa palveluista löydät etusivulta, luennot ja työpajat -sivulta ja kehittämispäivät-sivulta.

Hyvä, parempi, paras pomo 11.10.2023 

Mitä vuodet erilaisissa asiantuntijaorganisaatioissa ovat opettaneet ihmisten johtamisesta? Miten itsetuntemus ja oman tiimin tunteminen auttavat onnistumaan? Miksi paras pomo on aito ja rehellinen? 

Tule kuulemaan ja keskustelemaan ihmisten johtamisesta. Haastateltavana on suunnittelujohtaja, diplomi-insinööri Minna Weurlander. Minnalla on pitkä kokemus sekä julkisen että yksityisen puolen johtotehtävistä maankäytön ja rakentamisen toimialalla.

Lisätietoa webinaarin pitäjästä Laura Sundell.


Valmentava johtaminen 25.5.2023

Haluatko kehittyä ihmisten johtamisessa? Vahvistaa ja tukea myönteistä, ratkaisukeskeistä asennetta? Tai luopua vastausautomaatin tai mikromanagerin roolista?

Valmentavalla johtamisella tuet porukkasi sisäistä motivaatiota ja potentiaalin hyödyntämistä, mikä näkyy sekä hyvinvointina että tuloksellisuutena. Tule mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan valmentavasta johtamisotteesta: Mitä se tarkoittaa? Miksi se kannattaa? Miten siinä voi kehittyä?

Lisätietoa webinaarin puhujista Laura Sundell ja Erik Hento.

Tilaa webinaarimateriaalit sivun alalaidan lomakkeella.

Inhimillinen ja vastuullinen johtaminen 3.3.2023

Ihmiset kaipaavat työelämässä yhä enemmän merkityksellisyyttä ja osallisuutta.

Vastuullinen liiketoiminta tuo yrityksille kilpailuetua ja edesauttaa myös henkilöstön saatavuuden ja sitouttamisen näkökulmasta.

Miten lähteä kehittämään inhimillistä, coachaavaa ja dialogista johtamista? Kuinka edistää toimintakulttuuria, joka perustuu yrityksen vahvoille arvoille ja eettisille periaatteille?

Lisätietoja webinaarin puhujista Laura Sundell ja Maria Simula.

Tilaa webinaarimateriaalit sivun alalaidan lomakkeella.

Perehdytä paremmin 24.8.2023

Millaista perehdytyskokemusta tavoittelette perehtyjälle? Entä perehdyttäjälle?
Miten varmistaa perehdytyksen tehokkuus ja systemaattisuus? Ja ihmisten erilaisuuden huomiointi? 

Laadukas perehdytys edellyttää perehdyttäjiltä myönteistä asennetta, ihmisten erilaisuuden ymmärtämistä ja vuorovaikutustaitoja. Perehdytyssuunnitelma ja muistilistat helpottavat onnistuneen perehdytyskokemuksen rakentamista ja perehdyttäjien työtä. Työkalupakkiin on hyödyllistä koota myös menetelmiä erilaisten oppijoiden aktivointiin. 

Lisätietoa webinaarin pitäjästä Laura Sundell.

Tilaa webinaarimateriaalit sivun alalaidan lomakkeella.

Ilmoittaudu webinaariin tai pyydä materiaalia